+45 40 767 444

Læsø Saltcare – Gel

Læsø Saltcare – Gel
LÆSØ SALTCARE gel er fremstillet af restlagen fra Læsøs saltsydning – restlagen indeholder naturlige mineraler og har en exceptionel høj saltkoncentration. Ideel til meget tør og rødmende hud på kroppen. Kan anvendes som hårbundskur.

100 ml.

148.50 kr.

Beskrivelse

Produktinformation: Gelen er som de øvrige produkter fremstillet af restlagen fra Læsøs saltsydning. Gelen har den største saltkoncentration af alle vores produkter – den indeholder ca. 77% restlage. Derudover findes der naturlige mineraler, jod og andre gavnlige sporstoffer i restlagen og det er en kendt sag, at netop denne kombination gør, at gelen er velegnet til den meget tørre, røde og skællede hud eksempelvis på albuer og knæ. Har vist sig at have en effektiv virkning overfor revner på hæle og fingre. Kan derudover anvendes som håbundskur til den meget tørre og skællede hårbund. Anvendes morgen/aften på huden. Masseres i hårbunden og lad helst virke natten over. Vaskes ud med Læsø Saltcare Shampoo eller anden mild shampoo. Gelen er meget drøj, den absorberes hurtigt og danner en fin salthinde på huden.

Uden brug af parfume, farve og konserveringsmiddel.

Deklaration/declaration/enthalt: Aqua, Maris Sal, Glycerin, Xanthan Gum, Saccharide Isomerate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Iminodisuccinate