+45 40 767 444

HISTORIEN BAG

By Læsø Saltcare – Made in Denmark

LÆSØ SALTCARE OG DE DANSKE ØER

MADE IN DENMARK

Danmark kan så meget…

Vores natur er så livgivende, berigende,sund og velduftende.

Læsø Saltcare blev etableret i 2004. Den gang var saltet og restproduktet fra saltsydningen – restlagen – motivationen for at etablere et hudplejeprodukt med det saltholdige vand. Restlagen indeholder ca 27% salt, derudover er der calcium, jod, magnesium og andre sporstoffer.  Mange hudtyper har godt af at komme i det salte havvand. Derfor lavede vi en hudplejeserie, så vi ikke kun skulle bade ved havet for at få salt på huden. Salt renser og desinficerer, hvilket betyder, at irriteret hud kan have gavn af disse skønne produkter.

Du som har normal hud kan også pleje din hud og hårbund med disse produkter. Din hud bliver blød og glat.

Vi har nu lavet nogle andre brands under Læsø Saltcare.

“De Danske Øer” står på et ben, der skal afspejle naturen bla. på Læsø men også inspireret af andre danske øer. Vores diffusere er alle opkaldt efter steder, som giver associationer til naturen. “Grøftekanten”, “Skovbrynet”, “Urtehaven” og “Strandkanten”. Vores øvrige produkter er i øjeblikket kun med duft af skovbrynet. Dishwashing liquid og Hand & Body Soap.

Dejlige dufte der vækker minder om sommer og sol.

Det 3. brand bliver “Seaweed by Læsø Saltcare. Tang er fuld af antioxidanter. Tang er sundt at spise, men også godt til ansigtpleje. Derfor en serie med 5 ansigtsplejeprodukter. der udover tang indeholder hyaluronsyre, der er fugtgivende, A og B vitaminer, der styrker og virker opstrammende på din hud

På Læsø har man tangtage, derfor kom inspirationen også som et tredje ben i Læsø Saltcares serie

Salt  •  Tang  •  Natur

Vi bestræber os på at lave produkter, der er i pagt med naturen. Bæredygtighed i form af dansk produktion, genbrugsplast og -glas.

Vores samarbejdspartnere er alle videst muligt bosiddende i Danmark.

 “Tænk lokalt”

Kvinden BAG PRODUKTERNE – AGNETE SCHRØDER

Agnete Schrøder

Hele min barndom og mit voksne liv har jeg holdt jeg ferie på mine forældres sommersted på Læsø.

Som voksen har jeg været rundt på de fleste danske øer. Hver gang slår det mig, at stemningen, følelsen af velvære og ro møder en, ligeså snart man går i land.

Ø- livet kan noget. Man kommer ned i gear. Det er tid til fordybelse, tid til naturen, tid til leg, og tid til venner og familie.

Jeg er Inspireret af den fantastiske natur, strandene, skovene, klitterne, markerne og alle de andre skønne steder og især til duftene, der knytter sig til det hele.

Ferieminder ind i hjemmet.

Det er min mening at lave så bæredygtige produkter som muligt. I videst muligt omfang bliver alt produceret i Danmark.

Vi har brugt lang tid på at finde de dufte, som vi bruger. De skulle være naturlige og ikke kemiske. Vi har nu nogle meget komplekse og spændende dufte – alle inspireret af den skønne natur.

Jeg håber, at du vil nyde det, som disse diffusere og sæber kan. Tænk på hvad naturen, dyrelivet, duftene, de mørke og lyse nætter gør ved dig

Vi skal passe på det hele.

Lidt om mig:

Jeg er født i 1960. Uddannet pilot og har fløjet 30 år i SAS, nu pensioneret. Jeg har haft Læsø Saltcare siden 2004 og har nu tid til at prøve lidt mere.

Naturen er et must for mig. Jeg må ud, når vejret er til det. Om det er forår, sommer, efterår eller vinter betyder ikke noget. Naturen gør mig glad. Derfor fik jeg ideen til “De Danske Øer”.

Jeg har savnet sæber og diffusere med spændende dufte, flot design, bæredygtighed og noget for sig selv.

Dufte der bare anes og giver en associationer til naturen.

Vi synes, at vi er lykkedes og nu vil vi besøge lidt flere øer med vores lille flyver få inspiration til mere. Vi ses derude.

Agnete Schrøder