Vilkår

Læsø Saltcare:/Vilkår
Vilkår 2017-11-22T17:32:20+01:00

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Laesoe-saltcare ApS
Stoklundvejen 18
DK-9940 Læsø

Informationer taget fra Laesoe-saltcares hjemmeside kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling og må på ingen måde tages som erstatning for rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.

Priser:
Alle priser hos Laesoe-saltcare er inkl. 25% dansk moms men eksklusiv forsendelse.
Fragtpriser er inddelt efter varernes vægt og udregnet efter de gældende priser hos Post Danmark.
Der tages forbehold for prisændringer som følge af skatter, afgifter mv. pålagt Laesoe-saltcare ApS ved lovgivning.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:
* Kreditkort:
Laesoe-saltcare modtager betaling med Dankort og Visa/Dankort, Master card. Laesoe-saltcare anvender en betalings-gateway fra Danhost.dk. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af PBS. Alle kortdata sendes krypteret. Hvis Laesoe-saltcare ikke er i stand til at levere hele ordren, kan Laesoe-saltcare reducere din betaling til den nye ordretotal. Laesoe-saltcare kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varer.

* På efterkrav:
Efter Post Danmarks gældende takster.

Copyright information:
Indhold og billeder på Laesoe-saltcare er beskyttet under loven om ophavsret, og må ikke kopieres eller benyttes på anden form uden forudgående skriftlig tilladelse fra Laesoe-saltcare.Som følge af lov om ophavsret, må produkter og dokumentation købt eller leveret af Laesoe Saltcare Aps ikke på nogen måde kopieres eller mangfoldiggøres.